Wereldwijd betalen en sparen met de Bitgold Mastercard Debitcard

Wereldwijd betaal- en spaargemak is mogelijk met de Bitgold Mastercard Debitcard. Bitgold is een onderneming die betalen en sparen mogelijk maakt door het omzetten van geld in fysiek goud. Doordat het goud tegen scherpe prijzen wordt verhandeld op de beurs, en de goudprijzen een stabiele belegging zijn, resulteert dat in een hogere rente dan bij onze reguliere banken.
Bovendien kan je overal ter wereld betalingen doen met de Mastercard debitcard, je geld dat omgezet is in goud ( je hebt het eerder in de kluis laten zetten tegen de toen geldende dagkoers) wordt op je debitcard afgeschreven in eurowaarde tegen de huidige goudkoers.

Een handig spaar- en betaalmiddel

Zoals hierboven reeds beschreven kan je makkelijk geld verdienen door in goud te beleggen via de Bitgold Debitcard.
Het mooie is dat je vooraf Euro’s moet storten op je debitcard, hierdoor kan je nooit geld uitgeven wat je niet hebt. Je leent dus geen geld, maar gaat juist bewuster met je geld om. Ook vind er geen inkomenscheck (BKR) plaats, je komt dus altijd in aanmerking voor dit product.

Betalen waar je maar wil

Het maakt niet uit waar je bent, je kan altijd en overal direct betalingen verrichten met je debitcard. Dezelfde dag nog wordt een stukje goud uit de kluis gehaald en de waarde (tegen dagkoers) wordt in Euro’s op je kaart in mindering gebracht. Je hebt dus geen last van een veranderende valuta-wisselkoers.
Over je goud hoef je geen zorgen te hebben. De waarde is verzekerd en er vindt toezicht plaats door de LBMA, dat is de overkoepelende bank in Engeland.

Let wel: de waarde kan per dag veranderen.

Waar kan ik mijn Goldbit debitcard voor gebruiken?

  • Je kan ermee sparen
  • Je kan er online en offline aankopen mee doen
  • Je kan geld aan iemand anders overmaken via email
  • Je kan middels een andere debitcard of creditcard je Bitgold account opwaarderen
  • Je kan periodieke betalingen agenderen
  • Geld pinnen
  • Vakantie boeken
  • En nog veel meer

Is het fysiek goud wat je aankoopt?

Ja, het is fysiek goud, dat veilig wordt opgeslagen in goudkluizen van Brinks over de hele wereld. Je kan het zo regelen dat, als je geld toe laat voegen aan een kluis, deze waarde dan direct wordt omgezet op je kaartrekening in Euro’s of in Dollars. Dat kan handig zijn in verband met de huidige goudprijs

Kan ik mijn bitcoins inwisselen

Een eerdere speler in de markt van digitale betaalmiddelen is Bitcoin. Superhandig is dat je de bitcoins die je nog in je bezit hebt, in kan wisselen voor goud en zo bijvoorbeeld deze waarde in Euro’s of in Dollars op je kaart kan storten.

Om een Bitgold debitcard account te openen klik je Hier