Voordelig reizen dankzij de Flying Blue AMEX chargecard
in AMEX

Voordelig reizen dankzij de Flying Blue AMEX chargecard

De Flying Blue Amex chargecard is een betaalkaart waarmee je airmiles kan sparen. Het kan je bakken vol geld schelen als je veel met het vliegtuig reist. Ik zal je uitleggen hoe je het slim aan kan pakken.

Voordelen voor eenmanszaken en andere ondernemingsvormen

Als je een eenmanszaak hebt dan doe je er verstandig aan om zoveel mogelijk van je uitgaven met je AMEX card te doen, omdat je dan stukken goedkoper kan reizen met het vliegtuig.

Je kan denken aan het volgende:

  • Het maken van advertentiekosten, zoals Facebook- en Google ads
  • Het boeken van je vliegreis met KLM AIR FRANCE of een van haar partners
  • Tanken en afrekenen bij tolpoortjes
  • Al je internaankopen
  • Al je andere zakelijke uitgaves

Je begrijpt dat als je bijvoorbeeld als internetondernemer regelmatig een advertentie plaatst in de sociale media of elders op internet, dat je behoorlijk snel airmiles kan sparen en zo een enorme korting op je vliegreis kan bemachtigen.

Beginnende ZZP’er

Als beginnende ZZP’er moet je alle uitgaves goed in de gaten houden. Je doet er verstandig aan om alleen maar uit te geven wat je werkelijk hebt.
Dat kan met een chargecard lastig zijn, omdat je erg goed na moet denken of je voldoende geld overhoudt aan het eind van ellke periode. Voornaam is dat je een enorme goede boekhouder moet zijn en dus ten alle tijde je geldzaken goed moet overzien.

De Viabuy debitcard kan je als hulpmiddel gebruiken

Je kan overwegen om de Viabuy debitcard in te zetten als hulpmiddel voor je AMEX card. Een groot voordeel van de debitcard is dat je er eerst geld op moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. En omdat je de AMEX card via elke bankrekening kan opwaarderen, kan je mooi de IBAN bankrekening die je bij de Viabuy debitcard cadeau krijg hiervoor inzetten.

Contant geld op je Viabuy debitcard storten

Een unieke mogelijkheid van de Viabuy debitcard is dat je ook contant geld op de kaart kan storten via een Western Union of via een Grenswisselkantoor. Dit is een eigenschap waar veel aannemers gebruik van maken. Zo kan je ook de eerste opwaardering van je kaart regelen.

Enorm veel mogelijkheden met de N26 You debitcard

Een interessante speler op de debitcardmarkt is N26. Deze online internetbank geeft een debitcard uit met een aan de kaart gekoppeld IBAN bankrekeningnummer. Met behulp van dit IBAN nummer kan je contant geld op je N26 Black debitcard storten. Ook kan er vanaf elke bankrekening geld op jouw debitcard bijgeboekt worden. Zo kan zelfs je werkgever jouw salaris op je debitcard storten.

Je internetaankopen

Met de N26 debitcard zijn al je aankopen 360 dagen verzekerd tegen incompleetheid, beschadiging en diefstal. Dus al je aankopen, ook die je via internet doet zijn voor 100% beschermd.

Reactie plaatsen