Viabuy's debitcard en Zwitserleven maandsparen
in Sparen

Viabuy's debitcard en Zwitserleven maandsparen

Zoals je in een vorige blog hebt kunnen lezen geeft Zwitserleven een hoge rente op al haar spaarproducten.
Nu is maandsparen helemaal in en wordt er door steeds meer Nederlanders gebruik van gemaakt. Het werkt als volgt: je boekt elke maand periodiek
een vast bedrag over vanaf je privérekening. Dit kan je makkelijk instellen via je eigen bank. De meeste mensen doen dat via internetbankieren. Vanaf de datum dat je dat hebt ingesteld gaat er elke maand op die datum een vast bedrag naar je Zwitserleven maandspaarrekening. De hoogte van het bedrag bepaal je zelf, het moet wel minimaal €100 zijn en maximaal €1000. Binnen 4 weken na het openen van de rekening mag je eenmalig een hoger bedrag storten als je dat wil.

100% controle over je geldzaken

Ik ga er vanuit dat voordat je hebt besloten hoeveel geld je elke maand automatisch overboekt naar je maandspaarrekening, dat je goed hebt berekend hoeveel geld je wil of kan gaan sparen. Dit heb je waarschijnlijk gedaan door de bankafschriften van de laatste 3 maanden goed bestudeerd te hebben, en dit op overzichtelijke wijze te hebben genoteerd, ofwel op papier ofwel via bijvoorbeeld een Excel sheet.
Na dat gedaan te hebben weet je wat je elke maand apart kan leggen op je maandspaarrekening. Het mooie van maandsparen is dat als er opeens onverwachts iets stuk gaat, of als je er even een weekje uit moet, omdat je het veel te druk hebt gehad, dat je dan die mogelijkheid hebt. Dat je dan simpelweg elk bedrag wat je maar wil zonder enige kosten terug kan storten naar je privérekening. Na voorgaande goed doorgelezen te hebben begrijp je dat maandsparen je enorm veel vrijheid biedt.

Nog meer vrijheid dankzij Viabuy’s debitcard

Een gouuden combinatie is Viabuy’s debitcard en Zwitserleven’s maandsparen. Zoals je misschien al weet ben je met een debitcard verplicht om van tevoren geld op je (digitale) betaalkaart te storten voordat je het uit kan geven. Deze bijzondere eigenschap waar ook de debitcard van Viabuy over beschikt draagt er zorg voor dat je doordat je de Viabuy debitcard regelmatig gebruikt voor al je uitgaven, je nooit en te nimmer in de schulden zal belanden. Een goed gevoel. Eigenlijk het Zwitserleven gevoel.
Stel je voor je hebt even wat extra geld nodig, wat je vervolgens van je maandspaarrekening afhaalt. Met Internetbankieren zet je het direct van je maandspaarrekening op je privérekening en vervolgens kan je het met Ideal direct naar je debitcard overboeken. Het geld staat er dan direct op. Andersom: Als je teveel geld op je debitcard hebt staan dan boek je het met Ideal supersnel over naar je maandspaarrekening. En mis je geen dag rente.
Heb je nog geen Viabuy debitcard dan kan je hier klikken voor meer info.

Reactie plaatsen