Veilig contactloos betalen met je debitcard

Veilig contactloos betalen met je debitcard

Vandaag in het nieuws dat je veilig contactloos kan betalen tot €50,- per transactie. Dit ter bestrijding van het Coronavirus. Belangrijk is zeer zeker ook voor jou dat je veilig moet betalen en dat kan dus contactloos met de debitcard, maar uiteraard kan je ook met je debitcard overal, dus ook online, veilig afrekenen.

Beter een debitcard dan contant geld

In de Coronatijd wordt afgeraden om af te rekenen met contant geld, omdat dat het overdragen van het Coronavirus op andere personen kan verminderen. En zoals gezegd kan je met de debitcard overal heel makkelijk je aankopen doen en zeker, zolang het Coronavirus heerst, is het aan te raden om je debitcard aan te wenden voor al je internetaankopen.

Gebruik geen creditcard

Aangezien je door een creditcard te gebruiken geld leent en je financiën niet goed kan overzien raad ik af om een creditcard in gebruik te nemen. Kies daarom voor een debitcard met naast het superveilige voordeel dat je veilig afrekent, het voordeel dat je jouw geldzaken enorm goed kan overzien.

Hoe komt het dat je met de debitcard je geldzaken veel beter overziet?

Met een debitcard overzie je de geldzaken veel beter omdat je geen geld leent. Je stort vooraf geld op je debitcard, voordat je er een betaling mee kan doen. Dat is zeer zeker ook in de Coronatijd van groot belang. In een tijd waarin de economie inmiddels al fors in een economische recessie terecht is gekomen en velen onder ons hun inkomen behoorlijk zien dalen.

Bewaak je financiën

Zeker in tijden van een recessie, waarin je vandaag niet weet hoe je er morgen voorstaat, zowel medisch als financieel kunnen er van het ene op het andere moment flinke veranderingen optreden. Neem nou het gegeven als jij koorts hebt, dan moet je partner ook binnen blijven. Tot nu toe is daar vanuit regeringswege nog niks financieel voor geregeld. En of jouw bedrijf jou financieel gezien daarin bijstaat is nog maar de vraag.
Daarom is ook voor jou van groot belang bewaak je financiën zo goed als je kan met een debitcard.

Reactie plaatsen