Soldo is de zakelijke debitcard voor ZZp, MKB en Grootbedrijf

Soldo zakelijke debitcards zijn zakelijke debitcards voor ZZP MKB en Grootbedrijf
Het zijn virtuele betaalkaarten waarbij je als zzp'er of eigenaar van MKB of  grootbedrijf ervoor kan zorgen dat er voor elk doel, en voor elke werknemer, een kaart uit kan geven die nadat de uitgave is gedaan vervalt. Zo kan je ook virtuele betaalkaarten uitgeven, die je voor langere tijd aan je werknemer(s) ter beschikking kan stellen. Bovendien zijn deze kaarten direct beschikbaar.


Uiteraard heb je in principe als ZZP'er voldoende aan een zakelijke kaart.


De Soldo zakelijke debitcards zijn prepaid debitcards voor ondernemingen zonder personeel, maar ook voor bedrijven met heel veel personeel, meer dan 250 werknemers., waarbij er geen geld wordt geleend.
Het geld wordt direct vanaf een  zakelijke bankrekening van het bedrijf op de  debitcards (van de werknemers) gestort.


Dit verloopt zeer efficiënt via het centrale beheersysteem,  welk beheerd kan worden door de eigenaar van het bedrijf of een verantwoordelijke functionaris.


Nadat het budget per kaart is ingesteld, kan er worden overgaan tot online aankopen  van de  producten die nodig zijn voor uw onderneming.
Ook aan digitale advertenties,  reizen en entertainment voor uw werknemers kan worden gedacht. .


debitcardsoldo2

Real time monitoring

Je krijgt de uitgaven, die via de Moss debitcard worden gedaan door u en/of uw werknemer(s),  direct in beeld in het centrale beheersysteem.
Hierdoor heeft u voor iedereen binnen uw organisatie de volledige controle over de volledige bedrijfsfinanciën..

Bovendien worden uw zakelijke uitgave direct in het boekhoudpakket wat u gebruikt geïntegreerd, en heeft u geen omkijken meer naar de declararaties van uw werknemers.


debitcardaanvragen
levertijdkort

Korte levertijd

De zakelijke debitcards worden snel afgeleverd

bkr

Aankoopbescherming

Al uw zakelijke aankopen zijn 360 dagen verzekerd.

bkr

Geen BKR controle

100% acceptatie

Heeft u zakelijke Soldo debitcards nodig voor uw onderneming?

Omdat de zakelijke Mastercard debitcards van Soldo erg handig zijn om de budgetten per werknemer goed te bewaken, is het erg slim om deze vooraf oplaadbare debitkaarten  te gebruiken binnen uw onderneming.

Elke financiële transactie die met een Soldo zakelijke debitcard wordt gedaan wordt realtime verwerkt, en vervolgens in uw online boekhoudprogramma opgenomen.
Er is sprake van een eenvoudige rapportage. Elke transactie kan ter plekke worden vastgelegd in het systeem door de bonnetjes ter plekke in te scannen via de app. 

Dus als MKB onderneming zijn de Moss debitcards zeer wenselijk om te gaan gebruiken.