Schrijf nooit je pincode op

Het is niet slim om je pincode in de vorm van een fictief (een niet bestaand) telefooonnummer op te schrijven en deze in een andere kluis te leggen dan je pinpas. Soieso begrijp ik niet dat er mensen zijn die als ze op vakantie zijn, hun pinpas niet meenemen. Bovendien is het opschrijven van je pincode natuurlijk heel erg dom en dan kan je eigenlijk al problemen verwachten. Dit bijzonder verrassende bericht ontdekte ik vandaag op nu.nl en ik moet zeggen dat ze nog mazzel hebben dat de ING-bank een deel vergoed.

Pinpas gebruiken is bijzonder onverstandig

Ik heb het al vaker genoemd dat het gebruiken van een pinpas bijzonder onverstandig is in een tijd, zoals waar we nu in leven. Je kan simpel afrekenen met een debitcard en hebt helemaal geen aparte pinpas meer nodig. Bovendien loop je met een pinpas een onnodig risico. Als het fout gaat, bij verlies of diefstal dan kan iedereen die iets slechts in de zin heeft je bankrekening plunderen.
Voordat je het weet ben je al snel €1.500,- lichter. Met een debitcard waar ik net over sprak heb je dit risico niet. Een debitcard is bijzonder goed beveiligd betaalmiddel waarop slechts een beperkt deel van je geld staat.

100% controle over je geld

Met veel verbazing zie ik mensen nog steeds pinnen. Wij Nederlanders schijnen het niet af te kunnen leren. Door het pinnen van je boodschappen overzie je je geldzaken niet. Elke keer weer kom je aan het eind van de maand in de financiële problemen. Deze problemen kan je voorkomen met een debitcard. Dit komt omdat je met de Viabuy debitcard dankzij de handige App na elke uitgave die je gedaan hebt precies ziet wat je nog te besteden hebt. Je hebt je mobiele telefoon altijd bij je, en hier staat je debitcardApp op geïnstalleerd. De debitcard voorkomt dus dat je je geldzaken niet kan overzien.
Reden genoeg om direct de debitcard van je keus te bestellen>>>