Razendsnel je creditcard opwaarderen met je IBAN bankrekening

Razendsnel je creditcard opwaarderen met je IBAN bankrekening

De Viabuy debitcard is een creditcard zonder BKR notering welke je vooraf op moet laden. Daarna kan je er pas een uitgave mee doen. Het interessante aan deze debitcard is dat je geen geld leent en niet te maken krijgt met het bureau voor kredietregistratie. Dat scheelt je heel veel onnodige rompslomp.

Hoeveel geld kan je op de Viabuy debitcard storten

Op de Viabuy debitcard, welke ook bekend staat als de vooraf oplaadbare creditcard zonder BKR notering kan onbeperkt worden opgewaardeerd. Ook als je op reis bent kan je onderweg met je Smartphone geld van een van je bankrekeningen overzetten naar je debitcard. Ook kan je overal contant geld op je debitcard storten.
Ook interessant is dat anderen ook jouw debitcard kunnen opwaarderen. Zo kan je werkgever jouw salaris direct op je debitcard zetten.

Je rekeningen

Omdat je werkgever jouw salaris toch al op je debitcard heeft gestort kan je er direct je rekeningen mee betalen. Je saldo is toch al ruim voldoende. Hou er rekening mee dat je niet meer uit kan geven dan hetgeen op je debitcard staat. Dit is een voordeel! Zo kan je nooit meer uitgeven dan je bezit. Rood staan en/of in de schulden terecht komen is dus onmogelijk.

Direct een creditcard nodig

Een situatie kan zich voordoen dat je direct een creditcard nodig hebt, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.
Je hebt dus geen tijd om financiƫle gegevens te overleggen en die vervelende BKR controles die wil je al helemaal niet.
Gelukkig is er dan de Viabuy debitcard die je kan gebruiken alsof je een creditcard in handen hebt. Zo kan je onbezorgd op reis gaan.
Bijzonder aan deze debitcard is dat er aan je debitcard een IBAN bankrekening is gekoppeld. Welke je overigens bij je debitcard cadeau krijgt. Via het IBAN bakrekeningnummer kunnen al je relaties geld op jouw debitcard storten. Dat is handig want vervolgens kan jij dan weer je rekeningen ermee betalen. Zo heb je dus bij jouw persoonlijke Viabuy debitcard een volwaardige bankrekening.
Reden genoeg om direct de debitcard aan te vragen>>>

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen