Neteller heeft een debitcard voor starters

Neteller is een bedrijf wat gevestigd is in Amerika. Via deze website kan je in het Nederlands lezen wat je allemaal met de Neteller debitcard voor starters kan doen.
Voordat ik mijn uitleg vervolg, moet je eerst weten wat een debitcard is. Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard waarbij je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven. Dit is direct het grote verschil met een creditcard waarbij je de rekening achteraf betaalt en dus geld leent, waardoor je een notitite bij het BKR krijgt.

Waarom geen creditcard

Zoals ik hierboven al door heb laten schemeren kleven er bezwaren aan een creditcard. Zoals het achteraf betalen van de rekening. Door deze negatieve eigenschap van een creditcard kan het zo zijn dat je de uitgaves niet goed kan overzien, omdat je bijvoorbeeld een grote uitgave met je creditcard vergeten bent te noteren. Hierdoor kan je aan het eind van de maand wel eens krap komen te zitten of het kan zelfs zo erg zijn dat je niet aan je financiële verplichtingen kan voldoen.

Een debitcard heeft voordelen

Omdat je bij een debitcard geen geld leent maar eerst vooraf geld op de kaart stort, overzie je de financiën beter en zal je niet zo snel in de schulden belanden. Bovendien kom je altijd voor een debitcard in aanmerking zonder dat er naar je financiële situatie wordt gekeken.

de mogelijkheden van de Neteller debitcard

Met de Neteller debitcard kan je bijvoorbeeld wereldwijd je aankopen doen, je vakantie boeken, of een auto huren.
Reden genoeg om de kaart te bestellen: Klik Hier.