Neem je debitcard mee op vakantie

Steeds meer mensen nemen een debitcard mee op vakantie. Dit komt omdat je met een debitcard vrijwel overal af kan rekenen. Zoals voor het huren van een auto, het boeken van een vliegreis en het tanken onderweg. Ook op tolwegen en voor hotelreserveringen is de debitcard het ideaalste betaalmiddel. En bovendien zijn er aan een debitcard geen risico’s verbonden.

Debitcard versus creditcard

Een debitcard heeft ten opzichte van een creditcard het geweldige voordeel dat je door een debitcard te gebruiken geen enkel financieel risico loopt. Bij een creditcard daarentegen leen je geld met de nodige risico’s van dien. Bij een debitcard boek je vooraf geld op de kaart. Ook je relaties kunnen jouw debicard op bijzonder eenvoudige wijze opwaarderen.

Een gratis bankrekening bij je debitcard

Bij je debitcard ontvang je een gratis IBAN bankrekening die direct aan je debitcard is gekoppeld. Zo kan iedereeen die je IBAN code weet geld op je debitcard storten. Ook je salaris kan op je debitcard worden gestort. Dit is erg makkelijk voor als je bijvoorbeeld binnenkort op reis gaat.

Wereldwijd betaalgemak met de debitcard

Met je debitcard kan je ook in het buitenland terecht voor al je aankopen. Denk aan de leuke souvenirtjes die je mee wil nemen vanaf je vakantiebestemming. Ook het huren van een auto vanaf het vliegveld is een geweldige optie van de debitcard. Zo kan je meteen je reis vervolgen als je uit het vliegtuig stapt.

Ook op internet is de debitcard een geweldig betaalmiddel

Ook op internet zet je de debitcard in voor al je aankopen in webshops. Daarnaast kan je ook allerlei abonnementen zoals Videoland, Netflix en je Npostart abonnement ermee afsluiten en je automatische incasso’s instellen.
Dit zijn slecht enkele mogelijkheden van de debitcard. Voor meer informatie klik je hier.

Reactie plaatsen