N26 You debitcard gebruik je als een traditionele creditcard
N26
N26
0

N26 You debitcard gebruik je als een traditionele creditcard

0

Aangezien ik op mijn website alleen maar de allerbeste debitcards aanbiedt, wil ik hier graag de N26 You debitcard en de N26 Metal debitcard bespreken. Beide zijn debitcards die gerekend worden tot de meest betrouwbare en bijzonder gebruiksvriendelijke debitcards.
Alvorens verder te gaan inzake het nadeel van de traditionele creditcards wil ik je eerst uitleggen wat de mogelijkheden en de verschillen tussen de N26 You debitcard is.
Beide debitcards zijn betaalkaarten, die een veilig alternatief op de creditcard bieden. Zowel met de N26 You als met de N26 Metal debitcard kan je overal ter wereld afrekenen.

Dekking van de N26 You en de N26 Metal debitcard

De N26 You en de N26 Metal debicard hebben als belangrijke dekkingen het volgende:

  • Uitgebreide aankoopverzekering van 360 dagen na datum aanschaf
  • Verzekering tegen verlies of beschadiging van je bagage
  • Verzekering als je vliegtuig meer dan 4 uur vertraagd is
  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering
  • Verzekering medische kosten bij een ongeval in binnen- en buitenland
  • Verzekering Afkoop Eigen Risico bij Aanrijdingsschade met een huurauto
  • Verzekering van al je contante geld
  • Verzekering tegen diefstal of beschadiging van je Iphone of Android telefoon
  • Hoge korting op speciale acties, zoals voordeel bij Dinsneyland Parijs en op vliegreizen

Verschil tussen de N26 You en de N26 Metal debitcard

Als je niet zo handig bent met je mobiel of je computer, dan kan het wenselijk zijn om voor de N26 Metal debitcard. Je beschikt dan direct over een vriendelijke medewerker(ster) van N26 die je helpt om snel door de aanvraag heen te gaan. Ook als je later vragen hebt dan krijg je binnen 6 uur antwoord. Overigens krijg je via deze website binnen 2 uur antwoord. Wat dit laatste betreft kan je dus ook voor de N26 You debitcard kiezen, behalve als je liever een Metal debitcard wil. Dan kies je dus voor de N26 Metal debitcard.
Een ander verschil is dat de N26 You debitcard in 5 kleuren beschikbaar is en de N26 Metal in 3 kleuren.

Nadelen van de tradtionele creditcard

Zoals beloofd zou ik je nog informeren over de nadelen van een creditcard. De nadelen zijn dat je bij een creditcard geld leent, wat bij een debitcard niet het geval is.
Ook overzie je bij een creditcard je uitgaven nauwelijks. Dit komt omdat je toch een zeker krediet hebt en dat het lijkt dat je uit kan geven wat je wil. Totdat aan het eind van de maand de afrekening komt en je meer hebt uitgegeven dan je eigenlijk kon.
Bij een debitcard kan dit je niet overkomen. Bij een debitcard leen je geen geld, maar stort je vooraf geld op de kaart. Zo ga je dus erg bewust met je geld om.

Heb je echt een N26 You debitcard nodig?

Om 100% controle te hebben over je geld heb je al een N26 You debitcard nodig. Zoals je inmiddels zal snappen is het niet handig om een creditcard te gebruiken en bovendien heb je met een pinpas/bankpas hetzelfde probleem. Pinnen zonder na te denken overkomt heel veel mensen. Op een gegeven moment gaat het zonder erg. En voor je het weet kan je belangrijke rekeningen, zoals je huur en je energie niet meer op tijd voldoen.
Een andere reden is een praktische. Op veel plekken op internet heb je een creditcard nodig en aangezien je de N26 You debitcard kan gebruiken alsof het een creditcard is ben je erg gebaat bij de N26 You debitcard.
Om je een goed idee te geven over de mogelijkheden van de N26 You debitcard zal ik vervolgen met enkele voorbeelden.

Je huurauto reserveren op internet

Bij vrijwel elk autoverhuurbedrijf kan je tegenwoordig je eigen huurauto reserveren op internet met de N26 You debitcard. Van te voren stort je een borg op de kaart. Deze borg krijg je weer terug als je de auto zonder schade weer inlevert. Bovendien heeft de N26 You en de N26 Metal debitcard een geweldige clausule opgenomen in beide N26 debitcard programma’s waardoor je mocht je schade krijgen onderweg met je huurauto dat je dan gevrijwaard bent van het eigen risico.

Hoeveel geld kan ik mijn N26 debitcard storten

Zowel op de N26 You als op de N26 Metal debitcard kan je storten wat je wil. Er is geen enkele beperking. Aan je debitcard is een IBAN internetbankrekening gekoppeld. Op het moment dat je de N26 bankrekening opent via de App, vraag je gelijktijdig je debitcard aan. De N26 You en de N26 Metal debitcards worden binnen 2 werkdagen bij jou afgeleverd. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ze passen prima door de brievenbus.
Via elke andere IBAN bankrekening kan je jouw N26 You of je N26 metal debitcard opwaarderen. En je kan net zoveel geld erop zetten als je zelf wil. Zo kom je nooit geld tekort!

Andere aankopen doen op internet

Met de N26 You debitcard kan je bij elke webshop je aankopen doen. Waar een creditcard wordt gevraagd reken je af met de N26 You debitcard. Zoek in de webshop naar de afrekenmethode Mastercard creditcard. Je krijgt deze veelal in beeld als je afrekent. Bij het creditcardnummer tik je jouw N26 debitcardnummer in, gevolgd door de csv code. Dit is een beveiligingscode en deze staat op de achterkant van je N26 debitcard.

Abonnementen en contracten afsluiten

Uiteraard kan je ook muziek- en streamingsdienst abonnementen afsluiten via internet. Denk bijvoorbeeld aan Netflix. Ook hier geldt weer gebruik je N26 You debitcard als creditcard.
Zoek op de Netflix website de Mastercard creditcard betaalmethode en voer daar je N26 You debitcard gegevens in.

Kan ik een automatische incasso instellen bij N26

Jazeker, N26 You is een echte bank en je kan via je bankrekening die je bij N26 afsluit (gezamelijk met je N26 debitcard) een automatische incasso instellen en zo worden je abonnementsksosten door Netflix automatisch elke maand afgeschreven. Dit is erg makkelijk. Je hebt er geen omkijken naar.

En als ik nou wil overstappen van bank

Dan heeft N26 een overstapservice. Gelijk met het aanvragen van je N26 You debitcard heb je direct de beschikking over je nieuwe N26 bankrekening en kan je gelijk de overstapservice aanvragen.

Wereldwijd afrekenen met de N26 You debitcard

Omdat het opwaarderen van de N26 You debitcard zo makkelijk gaat met jouw N26 IBAN bankrekening en je debitcard gelijk gesynchroniseerd is, kan je er direct wereldwijd mee betalen. Het maakt niet uit waar je bent, met de App is het een fluitje van een cent.
Het lijkt me een hele goede reden om nu jouw Gratis debitcard aan te vragen. Let op je wordt doorgeleid naar een interessante variant van de N26 debetcard.

Reacties
Categorieën