Mobiel al je geldzaken regelen

Financiële instellingen zoals banken en debitcard- en creditcardinstellingen bieden als extra service voor hun klanten dat jij bijzonder efficiënt en op een hele makkelijke manier overal 100% inzicht hebt in je geldzaken.
Ik kan me voorstellen dat je vanwege al die aanbieders door de bomen het bos niet meer ziet. Met andere woorden: er zijn zoveel aanbieders dat je niet weet wat de beste is tegen het gunstigste tarief.

Zit je bij de juiste bankinstelling?

Je vraagt je al geruime tijd af of je bij de juiste bankinstelling zit. Je hebt de Rabo, Ing of bijvoorbeeld de SNS bank al een tijdje en vind het eigenlijk wel prima hoe het gaat.
Je automatische afschrjvingen worden tijdig geïncasseerd en eens per maand krijg je de afschriften keurig thuis gestuurd.
Het kan zo zijn dat je een uitgebreide bankrekening hebt waarbij je ooit een creditcard hebt ontvangen, maar de laatste tijd ontdek je dat het steeds moeilijker wordt om rond te komen. Je houdt elke maand minder geld over en misschien kom je wel geld te kort. Vandaar dat je op zoek bent naar een handiger betaalmiddel en een bank waar je je geldzaken veel beter kan overzien en wellicht is er een methode beschikbaar waarbij je niet rood komt te staan bij je bank en aan het eind van de rit geld overhoudt. Uiteraard vind je een van de belangrijkste dingen dat je op een efficiënte wijze je geldzaken in kan zien en snel geld op je betaalkaart kan boeken, zodat je er smakkelijk een aankoop mee kan doen.

Bestaat zo’n betaalkaart?

Jazeker, deze betaalkaart staat bekend als de Viabuy Mastercard debitcard. Met deze debitcard kan je al je betalingen regelen, dus ook al je bankzaken. Je kan er wereldwijd mee afrekenen, zowel op internet als daarbuiten. Het enige wat je moet doen voordat je een betaling met de kaart kan verrichten is er geld op storten.

Hoe boek ik geld op mijn Viabuy debitcard?

Je kan geld op je debitcard boeken via de betaalmethode Ideal. Het geld staat er meteen op. Ook kan je geld op de kaart boeken via een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening. Deze financiële transactie kan je vanaf elke bankrekening verrichten. Maar het is ook mogelijk om contant geld op de kaart te storten via een Western Union agentschap, een Grenswisselkantoor of een bank.

Mobiel bankieren met je Viabuy debitcard

Dankzij het Viabuy syteem hoef je geen software te installeren, maar heb je overal door middel van enkele simpele muiskliks toegang tot je financiële gegevens. Je kan precies zien hoe je er financieel voor staat en of het mogelijk is om nog een uitgave te doen, voordat je salaris gestort wordt.
Ook kan je op deze manier heel snel via Ideal, via een andere debit- of creditcard, via een binnenlandse Sepa overschrijving of via Paysafe of Bitcoins geld op je Viabuy debitcard zetten. In deze gevallen is het geld vrijwel direct op je Viabuy debitcard bijgeschreven.

Geen reguliere bankrekening meer nodig!

Zoals je zal snappen heb je geen reguliere bankrekening meer nodig, omdat je de kaart kan activeren via een kasstorting. Stel jij kan geen bankrekening krijgen vanwege bepaalde omstandigheden, dan kom je altijd in aanmerking voor een gratis Viabuy bankrekening met daaraan gekoppeld de Viabuy debitcard.

In de schuldsanering

Ook als je in de schuldsanering zit kan je aan de debitcard en aan de bankrekening komen. Elk persoon kan geld op jouw nieuwe bankrekening storten, bijvoorbeeld voor een extraatje en zo kan je met de debitcard wat leuks kopen.

Is de debitcard voor iedereen handig?

Jazeker, de Viabuy debitcard is voor iedereen handig. Iedereen gebruikt de kaart op zijn eigen manier. Zo wil de een ermee afrekenen na een hotelovernachting of na een restaurantbezoek en de andere wil er een Netflix abonnement mee afsluiten of ermee afrekenen voor kleding.
Ook voor het boeken van een vliegreis is de debitcard het perfecte betaalmiddel.

Waarom geen creditcard?

Een creditcard heeft dezelfde mogelijkheden als een debitcard. Een enorm verschil is dat je bij een creditcard geld leent en nooit kan weten of je die lening op tijd terug kan betalen. Ervaringen uit het verleden hebben bewezen dat er heel wat mensen door het niet tijdig terug kunnen betalen van hun creditcardlening diep in de schulden terecht zijn gekomen.
Dit komt omdat het uitgeven van geld met een creditcard veel te makkelijk gaat. Je hoeft niet na te denken als je met je creditcard wil betalen. Het kan altijd, maar of je het geld echt ter beschikking hebt is heel iets anders. Het is een kwestie van goed je administratie bijhouden en elk moment van de dag exact weten hoe je er financieel voorstaat. Dit is iets wat maar heel weinig mensen is gegeven. Daarom is het beter om niet een creditcard te gaan gebruiken, maar een debitcard. Vooral omdat je bij een debitcard geen geld leent maar eerst geld op de kaart moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Daarom is de debitcard het ideale betaalmiddel ook in 2017.

Vanaf nu overzie jij je geldzaken voor de volledige 100% dankzij de Viabuy debitcard

Dankzij het slimme systeem dat je geen software hoeft te installeren op je computer of telefoon, heb je overal toegang tot je geldzaken en heb jij de volledige controle.
Reden genoeg om direct de debitcard te bestellen>>>