Page content

Met Viabuy’s debitcard heb je altijd en overal toegang tot je online account

viabuydebitcard

De Viabuy debitcard ook wel de prepaid creditcard genoemd geeft je overal en altijd toegang tot al je financiƫn, dankzij de superhandige inlogformule, waarmee je altijd en overal een veilige toegang hebt tot je creditcardgegevens en al je bankzaken.
De Viabuy debitcard is een financieel product waarmee je meer mogelijkheden hebt dan met elke andere prepaid creditcard of traditionele creditcard.

Bewust met je geld omgaan

Door de Viabuy debitcard regelmatig te gebruiken ga je zeer bewust met je geld om. Dit komt omdat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Je kijkt aan het eind van de maand of je geld over hebt, nadat al je vaste lasten zijn afgeschreven. Zo weet je precies wat je aan het eind van de maand overhoudt en neem je op dat moment een beslissing wat je met het deel wat je overhoudt gaat doen. Je kan het geld apart zetten omdat je spaart voor een mooie vakantie.

Je Vliegreis boeken bij WIZZ

Bij Wizz of WIZZAIR kan je goedkoop je vliegreis boeken. Gebleken is dat je af kan rekenen met een creditcard. Maar een creditcard is een financieel product waarbij je geld moet lenen en waarschijnlijk wil je dat niet omdat geld lenen niet goed voelt. Je weet namelijk niet of je later het geleende bedrag nog wel terug kan betalen en bovendien overzie je je geldzaken met een creditcard niet goed. Gelukkig kan je ook afrekenen met de Viabuy debitcard, dit komt omdat je met de Viabuy debitcard af kan rekenen met de betaalmethode iDEAL. Hetgeen overigens slechts een van de betaalmethodes is van Viabuy’s debitcard. Zo is er altijd een betaalmethode beschikbaar ingeval van een storing. Zo kan je altijd je betalingen verrichten en onbezorgd op reis gaan.
Ook nadat je uit het vliegtuig bent gestapt kan je de debitcard gebruiken bijvoorbeeld om ergens te gaan eten of direct vanaf het vliegveld een auto te huren. Maar ook als je niet op vakantie bent is de debitcard een ideaal betaalmiddel. In deze blog zal ik nog wat andere mogelijkheden noemen waar de debitcard ook geschikt voor is.

Tinder Plus

Tinder plus is de betaalde versie van de gratis Tinder App. Met Tinder plus heb je extra mogelijkheden zoals dat je een reeds gedane swipe ongedaan kunt maken. Stel je voor je hebt aangegeven dat je iemand niet leuk vindt. Met Tinder Plus kan je dat dus heel makkelijk corrigeren.
Ook kan je je huidige locatie aanpassen. Dit kan handig zijn voor de bestemming van je volgende vakantie om daar dus je geplande date te realiseren.
Betalen voor Tinder Plus doe je via Google Play of via Itunes. Je moet wel eerst even je debitcardgegevens koppelen aan je Google Play- of aan je Itunes account. Dit hoef je maar eenmaal te doen, de rest gaat vanzelf.
Niet alleen datingapps kan je regelen met je debitcard, maar ook populaire spellen kan je afrekenen met de debitcard.

Candy Crush

Candy Crush is een razendpopulair spel wat je op je telefoon kan spelen, maar ook op een tablet. Je moet snoepjes op de juiste manier rangschikken. En om verder te komen in een level heb je goudstaven nodig. Deze kan je aanschaffen met de debitcard. De debitcard koppel je eerst even aan het gameaccount.

Clash of Clans

Dit is een strategisch spel waarin je alleen of samen met je vrienden een dorpje bouwt. Je stelt je eigen leger samen en probeert stand te houden. Je extra aankopen om snel verder te komen reken je af met de debitcard.

Mariokart Deluxe

Een ander spel wat ik bespreek is Mario Kart Deluxe. dit is de topper van Nintendo Switch. Uitbreidingen van dit populaire racespel voor kinderen kan je makkelijk uitbreiden met extra mogelijkheden door de debitcard te koppelen aan het Nintendo netwerk.
Je kan je kind een eigen debitcard geven, zodat ze al op jonge leeftijd om leren gaan met digitale betaalmiddelen.

Wordfeud Pro

Dit is de betaalde versie van Wordfeud zonder hinderlijke reclames. Wordfeud is de digitale variant op Scrabble. Dit spel wint steeds verder aan populariteit. Dit soort spellen kan je makkelijk aanschaffen met je debitcard.

Mobile Strike

Dit is een actiegame waarmee je het met je elitetroepen op kan nemen tegen de vijand. Het is een erg populair spel welke je aan kan schaffen met je debitcard.

Game of War Fire Age

Speel je ultieme strijd in het bijzonder populaire online oorlogsspel. Je kan tegen miljoenen spelers spelen en steeds upgraden naar een hoger level. Met de debitcard kan je supersnel in een hoger level belanden.

De Viabuy debitcard

De Viabuy debitcard kan je voor al je uitgaven inzetten. De mogelijkheden van deze kaart zijn onbeperkt. Voor meer informatie klik je hier>>>

Comment Section

0 reacties op “Met Viabuy’s debitcard heb je altijd en overal toegang tot je online account

Plaats een reactie


*