Met Openbank voldoe je eenvoudig aan je betalingsverplichtingen

Met Openbank voldoe je eenvoudig aan je betalingsverplichtingen

Omdat je bij Openbank een gratis bankrekening opent met een debitcard als cadeau,voorkom je dat je niet aan jouw betalingsverplichtingen kan voldoen. De Openbank rekening is een veilige betaalrekening welke gedekt wordt door het Europese bankgarantiestelsel. Je kan dit zien alsof je een reguliere bankrekening hebt bij een Nederlandse bank. Alleen kost die reguliere geld, en die van Openbank is 100% gratis en je hebt exact dezelfde mogelijkheden.

De volledige controle met Openbank

Met Openbank heb je de volledige controle over je financiën. Je kan net zoveel geld storten en opnemen als je zelf wil. Al het geld dat je op jouw persoonlijk zeer goed beveiligde Openbankrekening stort is gelijk gesynchroniseerd met je debitcard. Dit betekent dat je overal ter wereld je geld kan besteden.

Openbank debitcard

Met elke Openbank debitcard heb je dezelfde mogelijkheden als met een traditionele creditcard. Je kan er dus overal mee terecht. Bovendien leen je geen geld , wat bij een traditionele creditcard wel het geval is. Dus bij de Openbank debitcard is een BKR-controle niet aan de orde. Bij een creditcard leen je dus wel geld en kan je de geldzaken maar moeilijk overzien. Dit komt omdat je met een creditcard uit kan geven wat je wil zonder dat je er op het moment dat je een uitgave doet bij stil hoeft te staat. Totdat je aan het eind van de maand de afrekening van je bank of van je creditcardmaatschappij ontvangt en merkt dat je ook niet meer aan je andere financiële verplichtingen kan voldoen.

Bij Openbank kan je gebruik maken van heel veel kortingen

Erg interessant is dat je met de Openbank debitcard gebruik kan maken van heel veel kortingen van onze aangeslotenpartners. Je kan hierbij denken aan internationale autoverhuurbedrijven zoals Avis, maar ook aan vakantieboekingen zoals die van Booking.com
Dit zijn mogelijkheden die alleen maar mogelijk zijn met een Openbank debitcard.

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen