Laad je Viabuy debitcard op met het nieuwe 50 Euro biljet

Vandaag is in het nieuws dat er morgen een nieuw €50 biljet in omloop komt. Bij het Grenswisselkantoor en bij elk Western Union agentschap kan je ook dit Eurobiljet op je Viabuy debitcard laden.
Uiteraard blijft het oude biljet in omloop en is dit biljet, net zoals alle andere Euro biljetten en munstukken gemakkelijk op te laden via jouw Viabuy debitcard.

Viabuy is de enige debitcard met contante oplaadmogelijkheden

Viabuy kent als enige een debitcard met contante opwaardeermogelijkheden. Het is erg handig om contant geld op je debitcard te storten. Zo kan het voorkomen dat jouw cliënten contant bij je afrekenen. Je kan denken aan Marktplaats.
Zo zijn er situaties denkbaar waarbij je niet al teveel contant geld in huis wil hebben. Dan is het dus handig om het ontvangen geld direct even weg te brengen naar een Grenswisselkantoor of naar een Western Union agentschap en zo je debitcard binnen enkele minuten op te waarderen

Hoe snel duurt het voordat je geld op de Viabuy debitcard staat?

Dankzij de persoonlijke IBAN code die je bij de Viabuy debitcard ontvangt staat elke storting die je op de Viabuy debitcard doet binnen enkele minuten op je debitcard. Het maakt hierbij niet uit of het een kas- of een bankstorting betreft.

Kan iemand anders ook contant geld op mijn debitcard storten?

Ja, iemand anders kan ook contant met je afrekenen door bij een Grenswisselkantoor of bij een Western Union agentschap direct kasgeld op jouw IBAN bankrekening te storten. Deze IBAN code is namelijk direct aan jouw debitcard gekoppeld.

Kan iedereen geld aan je overmaken via electronic banking?

Iedereen kan geld aan jou overmaken mits ze de juiste tenaamstelling en het juiste IBAN nummer gebruikem. Er is geen enkele beperking.