Page content

Kies de beste debitcard

viabuydebitcard

Diegene die regelmatig mijn website bezoeken weten dat ik voor elke doelgroep een debitcard aanbied. Maar dat de beste debitcard de Viabuy debitcard is, zal je niet zijn ontgaan.
Dit komt omdat dit de debitcard is met verreweg de meeste mogelijkheden en bovendien is de Viabuy debitcard qua gebruik de meest gebruiksvriendelijke debitcard. Dit geld zowel voor het opwaarderen als voor de verschillende manieren waarmee je af kan rekenen.

Viabuy’s debitcard is de allerbeste debitcard

Omdat je met de Viabuy debitcard werkelijk op betaalgebied alles kan doen, wordt deze debitcard gerekend tot de allerbeste debitcard.
Uniek voor een betaalkaart is dat je met de prepaid debitcard contant geld op je debitcard kan storten. Je kan dit bij elk Western Union agentschap doen en bij elk Grenswisselkantoor. Ook bij de bank kan je contant geld storten, mits de bank een kas heeft. Over het algemeen beschikken de Nederlandse banken niet over zo’n kas, maar de banken in de meeste andere Europese landen wel.
Naast het storten van contant geld kan je ook met anonieme vouchers werken. Zo kan je elk gewenst bedrag op de Viabuy debitcard storten. Dit zijn veelal digitale codes die je heel simpel met je Smartphone kan opwaarderen. Je kan dit doen vanuit elk werelddeel. Het maakt dus niet uit waar je bent.

Kies voor de hoogste kwaliteit

De Viabuy debitcard is een debitcard die over de hoogste kwaliteit beschikt. Het desing is in Goud of in zwart uitgevoerd. De keus is aan jou.
Met een persoonlijke IBAN code is het mogelijk om vanaf elke andere rekening je Viabuy debitcard op te waarderen. Stel je hebt even te weinig geld op je kaart staan en je wil ergens afrekenen, dan kan je heel simpel en heel snel geld op je debitcard bijboeken.
Tevens beschikt jouw Viabuy debitcard over enorm veel betaalmethodes. Jij hebt als gebruiker de keus met welke betaalmethode je af wil rekenen.
Dit betekent dus dat je met de Viabuy debitcard ook qua afrekenmogelijkheden de allerbeste debitcard in handen hebt. Het maakt dus niet uit in welk wereldeel je je bevindt.

Online account

Met de Viabuy debitcard beschik je over een zeer goed beveiligd online account waarmee je elk moment en overal met je smartphone, Iphone en tablet inzicht heb in al je geldzaken. Ik zeg al je geldzaken, omdat je gelijk met je Viabuy debitcard een IBAN bankrekening ontvangt, welke gekoppeld is aan je debitcard.
Dit betekent dat elke transactie die naar jouw persoonlijke IBAN bankrekening van Viabuy plaatsvindt, direct het geld op jouw Viabuy debitcard synchroniseert.

Wat zijn de voordelen van een Viabuy debitcard ten opzichte van de beste creditcard?

Belangrijke voordelen van de Viabuy debitcard ten opzichte van de allerbeste creditcard is, dat je door de Viabuy debitcard te gebruiken geen geld leent, hetgeen bij elke creditcard wel het geval is. Bij elke debitcard moet je namelijk eerst geld op de kaart storten, voordat je er een uitgave mee kan doen. Zo kan je nooit en te nimmer in de financiƫle problemen terecht komen. Hetgeen bij een creditcard wel zeer goed mogelijk is.
Kies dus altijd voor 100% zekerheid en laat de creditcard links liggen. Sterker nog, overweeg niet eens om een creditcard aan te vragen.
Een ander belangrijk voordeel van Viabuy’s debitcard is dat je onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden hebt. Hetgeen bij een creditcard ondenkbaar is.
Wat ook een interessant voordeel is, is dat je op de Viabuy debitcard onbeperkt geld kan laten storten door anderen. Het kan zo zijn dat zakenrelaties of familieleden vanuit welk werelddeel dan ook geld op je kaart willen storten. Dit is dus mogelijk met de Viabuy debitcard.Ook kan het zo zijn dat je weddenchappen wint op internet en dat het gewonnen geld dan direct op de Viabuy debitcard wordt bijgeschreven.
Maar ook als er iets niet goed is gegaan met een bestelling dan kan er makkelijk geld gerestitueerd worden op jouw Viabuy debitcard. Er is geen enkele beperking, hetgeen bij een creditcard zeer zeker wel het geval is.

Bij een debitcard leen je geen geld

Menig mens is in de problemen gekomen met een creditcard omdat je bij zo’n kaart geld leent, hetgeen bij een debitcard niet het geval is. Bovendien kan je met een Viabuy debitcard veel meer dan met een creditcard. Zoals het regelen van al je bankzaken en het onbeperkt opwaarderen- en uitgeven van je tegoeden.

Online betalingen

Er vinden steeds meer betalingen plaats op internet. Het is toch ook heel makkelijk om thuis even op je gemak een bestelling te plaatsen in een nationale- of internationale webshop. En als je met de debitcard afrekent dan kan je er op rekenen dat hetgeen je bestelt hebt, goed verzekerd is. En mocht er onverhoopt iets niet aankomen dan krijg je altijd je geld teruggestort op je debitcard.
Voor wat betreft het aanvragen van on demand diensten of het afsluiten van een contract inzake muziek- of videodiensten is de debitcard uitermate geschikt.
Een andere veel gebruikte bezigheid is het online spelen van games en het mooie is dat je dit van tevoren goed kan regelen door binnen je gameaccount je debitcard vast te leggen. Geen zorgen, je kan alleen maar uitgeven wat je hebt, hetgeen een enorme goede bescherming tegen jezelf is.
Stel je voor als je midden in een spel zit, en je wil een extra level aankopen en je saldo op je debitcard is onvoldoende. Je wordt gedwongen om eerst goed na te denken of je meer geld op je debitcard wil gaan storten. Daarna kan je die uitbreiding pas aanschaffen.
Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen voor de debitcard met betrekking tot hetgeen je er op internet allemaal mee kan doen. Het is heel erg persoonlijk, de een gaat naar datingsites, en de ander sluit liever een Netflix abonnement af om nog een paar mogelijkheden te noemen.

Offline de debitcard gebruiken

Ook offline kan je de debitcard overal ter wereld gebruiken. Denk maar aan het betalen van je hotel- en je restaurantrekening. Het tanken van benzine en het afrekenen op tolwegen. Ook als je onderweg een auto wil huren dan reken je af met je debitcard.
Je moet er niet aan denken, maar als je pech onderweg krijgt dan kan je de garagerekening gelukkig ook met debitcard betalen.
Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor de debitcard beschikbaar.

Comment Section

0 reacties op “Kies de beste debitcard

Plaats een reactie


*