Kan ik op eBay spulletjes inkopen met ideal?

Het is niet mogelijk om iDEAL als afzonderlijke betaalmethode te gebruiken. iDEAL is namelijk een betaalmethode welke alleen maar door Nederlandse banken wordt gebruikt en niet door banken buiten Nederland. Dus je kan geen Nederlandse bankrekening koppelen aan eBay. Dit komt omdat het bedrijf eBay in Amerika is gevestigd.

De debitcard biedt de oplossing waar iDEAL faalt

De debitcard, dit is een vooraf oplaadbare creditcard, welke kan je koppelen aan je eBay rekening. Iedereen die op eBay spulletjes wil kopen of verkopen moet zich op eBay registreren. De registratie is overigens gratis en in enkele minuten gebeurt.
Maak een gratis account aan en kijk alvast even rond.
Vraag intussen een debitcard aan, dan kan je binnenkort gaan inkopen op eBay. Maar misschien wil je eerst nog meer info over de debitcard. Lees dan snel verder.

Wat is een debitcard?

Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard waarbij je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven. Dit is een bescherming voor jezelf, omdat je met de debitcard alleen maar geld uit kan geven wat je werkelijk bezit.
Door weloverwogen na te denken wat je op de debitcard wil storten, is het veel ontspannender winkelen op eBay. Je gaat er veel plezier aan beleven.

Beter een debitcard dan een creditcard

Je kan zowel een debitcard als een creditcard aan je eBay rekening koppelen. Maar door een creditcard te gebruiken leen je geld, en kom je bij elke creditcarduitgave die je doet steeds verder in de schulden. Je zal je creditcardrekening aan het eind van elke maand af moeten lossen. Maar hoe denk je al die andere rekeningen op tijd te betalen als je ongemerkt veel aankopen met je creditcard hebt gedaan.
Ga dan voor de debitcard die heeft namelijk alleen de voordelen van een creditcard. En de voordelen zijn dat je onbeperkt geld op de Viabuy debitcard kan storten en dat je er werkelijk overal mee kan betalen.

Meer informatie>>>

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen