Je aankopen zijn 100% veilig met de aankoopbescherming van Mastercard en Visacard

Je aankopen zijn 100% veilig met de aankoopbescherming van Mastercard en Visacard

Alle debitcards die via deze website worden aangeboden genieten de aankoopbescherming van Mastercard of van Visacard. Dit houdt in dat alle aankopen die je doet beveiligd zijn tegen het beschadigd ontvangen van je product(en) maar ook als het geleverde product sterk afwijkt van hetgeen je hebt besteld.

Waar kan je de debitcard voor gebruiken?

De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard welke je overal ter wereld in kan zetten voor al je betalingen. In elke webshop kan je er mee terecht, maar ook in fysieke winkels kan je ermee afrekenen.

180 dagen garantie

Alle debitcards bieden net zoals de creditcards 180 dagen garantie op het niet ontvangen of het ontvangen van een deugdelijk product. Door een debitcard te gebruiken koop je een extra stukje zekerheid in. Een gratis service waar moderne betaalkaarten aan voldoen.

Debitcard of creditcard

Zoals gezegd geldt de service zowel voor debitcards als voor ceeditcards. Wel is het zo dat er al heel veel mensen door het gebruiken van een creditcard ernstig in de financiƫle problemen terecht zijn gekomen. Dit komt omdat je door een creditcard te gebruiken geld leent en nooit kan weten of je het geleende geld tijdig, dus zonder een hele hoge boeterente kan terugbetalen.
Lijkt me een goede reden om de mogelijkheden van een debitcard te gaan onderzoeken.

De verschillen qua gebruik tussen debitcard en creditcard

Qua gebruik is er geen verschil tussen een debitcard en een creditcard. Wat je met een creditcard kan, kan je ook met een debitcard. Bovendien heb je met een debitcard een veel beter financieel overzicht dan met een creditcard en kan je met de debitcard alleen maar geld uitgeven wat je hebt.
Dit komt omdat je eerst geld op de debitcard stort voordat je er een uitgave mee kan doen, en bovendien heb je overal ter wereld 100% inzicht in al je geldzaken.
Reden genoeg om direct de debitcard aan te vragen>>>

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen