Is op tijd afrekenen nog wel van deze tijd?

Is op tijd afrekenen nog wel van deze tijd?

Je kan je afvragen of op tijd afrekenen nog wel van deze tijd is. Het is o zo makkelijk om achteraf te betalen. Het wordt je makkelijk gemaakt door allerlei vormen van achteraf betalen. De verleiding is groot om het product dat je wil hebben alvast af te nemen en later af te rekenen. Zo zijn er allerlei mogelijkheden om achteraf af te rekenen, zoals een creditcard of afterpay. Maar ook kan je bij postorderbedrijven op krediet kopen. Meestal komt het je duur te staan, omdat er hele hoge kosten bij komen en dan heb ik het nog niet eens over dat je daardoor andere rekeningen ook niet op tijd kan voldoen. Het heeft te maken met dat we in een tijd leven dat we verwend zijn en denken te kunnen kopen wat we willen. Kijk maar eens naar de jongere generatie die geen eigen woning aan kunnen schaffen omdat ze te weinig eigen geld hebben en dus helaas in een dure huurwoning moeten blijven zitten.

Voorkom achterstand in je betalingen

Achterstand in je betalingen voorkomen is wijsheid en werkt preventief. Door het goed aan te pakken voorkom je financiƫle problemen. Het is een kwestie van verstandig en dus bewust met je geld omgaan. Koop alleen als je er nu het geld voor hebt. En wees wijs en reserveer geld voor onvoorziene omstandigheden dan pas weet je zeker dat je geen geld tekort komt. Een efficiƫnt betaalmiddel zoals de debitcard kan je daarbij helpen.

De debitcard

De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard en heeft als belangrijk voordeel dat je geen geld leent. Je stort geld op de kaart bijvoorbeeld met het gratis IBAN bankrekeningnummer dat je van Viabuy bij je debitcard ontvangt. Het opwaarderen is uiteraard gratis.
Nadat je geld op je debitkaart hebt gezet kan je er de aankoop mee doen die je wil.
Klik hier voor meer informatie>>>

Reactie plaatsen