Is een N26 debitcard beter dan een creditcard?

Is een N26 debitcard beter dan een creditcard?

Of een debitcard beter is dan een creditcard is van vele factoren afhankelijk, maar in de eerste plaats hangt het af van jouw persoonlijke voorkeuren. Als je een rustig persoon bent en veel tijd hebt en er geen enkel probleem mee hebt om opnieuw documenten in te vullen, zoals nu het geval is bij vele creditcardhouders van het Nederlandse creditcardbedrijf ICS, kies dan voor een creditcard en lees niet verder. Maar als je geen gedoe wil … dan zal ik je verder informeren over de bijzonder interessante debitcards van N26.

Slimme aanvraagprocedure

Nooit was een aanvraagprocedure zo simpel, als nu het geval is bij je aanvraag van een N26 debitcard. Binnen 8 minuten is het geregeld met je mobiel. Je hebt meteen al een gratis bankaccount ter beschikking en krijgt binnen 2 dagen je N26 Mastercard debitcard in de brievenbus.

Geen rompslomp met de N26 Mastercard debitcard

Met de N26 Mastercard debitcard heb je geen gedoe. Je hoeft geen ingewikkelde papieren in te vullen en dus geen financiële gegevens, zoals bij een creditcard, te overleggen. Zo ben je vrij van de kredietregistratie. Dit komt omdat je met een debitcard geen geld leent, maar geld op de kaart dient te storten. Zodoende blijf je baas over je eigen geld en zal je door deze succesvolle manier van werken nooit en te nimmer in de schulden kunnen komen.

Als je geld op de debitcard hebt gestort

Als je geld op je debitcard hebt gestort, dan kan je gaan winkelen waar je maar wil. Dit betekent concreet dat je overal ter wereld geld uit kan geven. Dus op internet, maar ook daar buiten.
Op internet kan je denken aan grote internationale webshops en buiten internet kan je bijvoorbeeld denken aan hotel restaurant en bezinestations.
Op internet kan je ook contracten afsluiten en zo kan er elke maand een vast bedrag van je N26 Mastercard debitcard worden afgeschreven. Hierbij kan je denken aan populaire diensten zoals Videoland en Disney+

Gebruik je N26 debitcard alsof het een creditcard is

Omdat je bij de bijzonder populaire N26 debitcards een IBAN bankrekeing cadeau krijgt, kan elk persoon aan wie je dat bankrekeningnummer hebt doorgegeven geld op jouw debitcard storten.
Vervolgens kan je de N26 debitcard gebruiken alsof het een creditcard is. Dit betekent concreet dat je overal waar je met een creditcard af kan rekenen ook met de N26 debitcard terecht kan.
Zoals je nu waarschijnlijk wel door zal hebben, zijn de mogelijkheden van de N26 debitcards onbegrensd en onbeperkt. Reden genoeg om direct je N26 debitcard aan te vragen.

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen