GWK Prepaid Creditcard - Onderweg zonder zorgen

GWK Prepaid Creditcard - Onderweg zonder zorgen

Degene die mijn website vaker bezocht hebben weten dat ik geen voorstander ben van een creditcard, omdat je dan geld leent en een BKR notering krijgt. Je verliest het overzicht gauw omdat er tijd tussen het kopen en afrekenen zit.
Als je niet voldoende geld op je rekening hebt staan om je creditcard rekening te betalen, wordt het omgezet in een lening met hoge rente. Grote kans dat je in de schulden terecht gaat komen.
Met de prepaid creditcard van het GWK heb je dat probleem niet. Het is een vooraf oplaadbare creditcard met dien verstande dat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven, zo ga je bewuster met je geld om. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je op vakantie gaat of je uitgaven goed wil controleren, je kan van tevoren heel goed plannen wat je uit gaat geven. Zo blijf je binnen je budget.

Geen contant geld mee

Het is wel zo veilig als je geen contant geld meer mee hoeft te nemen als je bijvoorbeeld op reis gaat. Of misschien een klein beetje. Omdat je van tevoren geld op de kaart stort ga je ontspannen op vakantie, of kun je zonder zorgen gaan shoppen, omdat je weet dat je niet teveel geld uit gaat geven. Het Cash paspoort werkt dus schuldpreventief.
Met deze prepaid creditcard van GWK betaal je slechts de aanschaf. Je hebt geen jaarlijkse kosten, zoals bij de reguliere creditcard. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Nog een voordeel van deze prepaid kaart!

Zo stort je contant geld op je kaart via internetbankieren

Als ontvanger (= de begunstigde) zet je Acces prepaid worldwide, Stad begunstigde: London, Swift Id:ABNAGB2L, IBAN/rekeningnummer: GB32ABNA40503040220729, Referentie: uw 16-cijferige pasnummer.
Het kan 5 dagen duren voordat het geld op uw Cash Paspoort is bijgeschreven.
Een andere manier om op te waarderen is contant ter kantore van het GWK, het geld staat dan direct op uw kaart.

Wat zijn de kenmerken van de Debitcard van GWK?

  • Pinnen tijdens je vakantie is mogelijk
  • Onderweg kan je ermee betalen
  • De kaart is niet gekoppeld aan een bankrekening
  • Je kan nooit je budget overschrijden
  • Je kan ermee betalen in alle landen waar MasterCard geaccepteerd wordt.
  • De kaart is oplaadbaar bij elke GWK vestiging, maar ook via internet
  • Je krijgt wereldwijde hulp in geval van nood

Klik op onderstaande banner om het Cash Passport te bestellen.

Viabuy zakelijke prepaid creditcard

Beperkte mogelijkheden

Het Cash paspoort van het Grens Wisselkantoor heeft beperkte opwaardeer-en bestedingsmogelijkheden en ook geen IBAN bankrekeningnummer. Dus opwaarderen van het Cash paspoort kost extra geld en kan alleen maar vanaf één vaste tegenrekening. Dit zijn goede redenen om voor de goedkopere en zeer uitgebreide Viabuy debitcqrd te gaan. In de tabel kan je de Viabuy debitcard nog met andere betere debitcards vergelijken>>>

Reactie plaatsen