Google Pay beschikbaar voor N26 Black debitcard

Google Pay is nu beschikbaar voor bezitters van de N26 Black debitcard. Google Pay is de efficiƫntste manier om je betalingen contactloos te verrichten met je Android telefoon. Nadat je het 16-cijferige N26 Black debitcard kaartnummer hebt toegevoegd aan je Google account kan je als je in een winkel bent heel snel afrekenen door je mobieltje vlakbij de betaalterminal te houden.

De N26 internetbank is zeer vooruitstrevend

N26 is een internetbank. Je kan dus vanaf elke internetverbinding je bankzaken zeer efficiƫnt regelen. Uniek is de combinatie van jouw IBAN (internet) bankrekening welke een koppeling heeft naar jouw persoonlijke N26 black debitcard. Hierdoor is het mogelijk om jouw veilige Google Pay betaalomgeving overal ter wereld te gebruiken en zo kan je dus bij elke betaalterminal heel snel afrekenen.
En zoals gezegd is N26 zeer vooruitstrevend. Als eerste speelt zij in op nieuwe ontwikkelingen en trends. Dus nieuwe afrekenmethodes zullen gegarandeerd als eerst via de N26 black debitcard beschikbaar zijn.

Wat is een betaalterminal?

Een betaalterminal is een stukje hardware dat verbinding kan maken met het Mastercard netwerk. Dit is een betaalnetwerk waar debitcardmaatschappijen een contract mee hebben. Op het moment dat je jouw N26 black debitcard vlakbij die terminal houdt wordt er verbinding gemaakt en kan je direct afrekenen. Dit geldt niet alleen voor fysieke winkels, maar ook voor benzinestations, en restaurants.
Ook tolwegen en een Mac Drive hebben een betaalterminal waar je contactloos kan betalen.

Online betalen via je Google account

Google maakt het mogelijk om ook in de Google Play store je aankopen te doen. Ook in dit geval sla je het 16-cijferige kaartnummer van je N26 black card op in je Google account en vervolgens kan je de leukste Apps downloaden en direct installeren op je telefoon en tablet.

Google Pay nu ook in Nederland beschikbaar voor N26 debitcard

Goed nieuws is dat Google Pay nu ook beschikbaar is voor elke N26 debitcard.
Klik hier om de N26 debitcard van je keus aan te vragen,