Focus je als startende ondernemer op je business

Vandaag (22-02-2017 is in het nieuws dat startende ondernemers (ZZP’ers) zich nogal eens verkijken op hun financiële administratie. Iets wat zeker in het begin veel tijd in beslag kan nemen. Bovendien hebben de meeste startende ZZP’ers geen idee wat er allemaal aan financiële administratie bijgehouden moet worden en hoe het zit met belastingaangiftes en dergelijke.

Opeens word je ZZP’er

Nederland telt meer dan een miljoen ZZP’ers. Elke dag komen er ZZP’ers bij. Vaak uit nood geboren, omdat ze werkeloos worden en moeilijk weer aan de bak kunnen komen. Zelfstandig ondernemer worden kan je snel regelen door je even in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, de koppeling met de belastingdienst regelt de kamer. Een website opzetten kan ook snel geregeld worden.
Maar nu begint je verplichte financiële administratie. Je zal je inkomsten en uitgaves volgens de regels die de wetgever heeft opgesteld moeten doen.
Gelukkig kan je jouw inkomsten en uitgaves via de debitcard laten verlopen, waardoor je overal en altijd kan beschikken over een goed financieel overzicht. Hetgeen ook voor startende ZZP’ers enorm belangrijk is.

Een ideale debitcard voor ZZP’ers

Omdat je op zoek bent naar een debitcard waarmee je al je geldzaken kan doen en goed kan overzien adviseer ik je de Viabuy debitcard. Deze debitcard beschikt ook nog eens over onbeperkte opwaardeermethodes en onbeperkte opwaardeermogelijkheden.
Je kan via een internet overboeking direct geld op de kaart storten. Het gestorte geld staat direct op je rekening. Dit komt omdat je bij aanschaf van de Viabuy debitcard een gratis IBAN bankrekening cadeau krijgt. Je zakenrelaties, maar ook vrienden en familie kunnen met behulp van het IBAN bankrekeningnummer direct geld op je debitcard storten.
Ook kan iedereen (jijzelf dus ook) contant geld op je debitcard storten. Dit doe je bij een Western Union agentschap of bij een Grenswisselkantoor. Er zit er altijd wel een bij je om de hoek.
Genoeg redenen om voor je onderneming een debitcard aan te vragen.