Een milieuvriendelijke debitcard

Als je toch een debitcard aan wil gaan schaffen, dan kan je er maar beter een nemen die goed is voor het milieu. De N26 debitcard is er zo een. Maar misschien weet je niet of een debitcard voor jou het geschiktste betaalmiddel is. Je hebt misschien mensen horen zeggen "ik wil geen creditcard meer" .Omdat die creditcard die mensen in de problemen heeft gebracht. Een creditcard is namelijk een betaalmiddel waarbij je geld leent en voordat je voor een creditcard wordt geaccepteerd wordt je financiële verleden gechecked. Het is de vraag of je dat wel wil. Het aanvragen van een debitcard is veel simpeler. Je wordt direct geaccepteerd, zonder dat je financiële verleden wordt gecontroleerd.

Verschil tussen debitcard en creditcard

Het verschil tussen een debitcard en een creditcard zit em vooral in de manier van opwaarderen en de manier waarop jouw financiële transacties worden verwerkt. Bij een debitcard stort je eerst je eigen geld op de kaart en bij een creditcard leen je geld en krijg je naderhand de rekening. Wat een groot nadeel is omdat je op dat moment niet altijd weet of je aan al je betalingsverplichtingen kan voldoen.

Voordelen van een milieuvriendelijke debitcard

De voordelen van een milieuvriendelijke debitcard boven een creditcard is vooral dat je 100% controle hebt over je eigen geld. Omdat je eerst geld op de debitcard moet storten voordat je er een betaling mee kan doen kan je nooit in de financiële problemen terecht komen. Daarnaast heb je dezelfde mogelijkheden als bij een creditcard en bovendien beschikt de N26 metal debitcard over extra dekkingsmogelijkheden inzake reis- en verblijfskosten.

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen