Debitcards vergelijken
Meer info

Je komt altijd in aanmerking voor een debitcard

Page content

Debitcards met uitgebreide reis- en ongevallen dekking

DebitcardGebruik

Net zoals er creditcards zijn, zoals die van American Express of Visa, zijn er ook debitcards met een zeer uitgebreide en doorlopende reis-, annulerings- en ongevallenverzekering beschikbaar. Deze debitcards zijn wel wat duurder dan de andere uitstekende debitcards, zoals die van Viabuy en Money2Go, maar daar heb je dan ook wat meer voor.
De N26 Black debitcard is erg handig voor als je veel reist. Stel dat je met een acuut ongeval te maken krijgt, dan kan je rekenen op de nodige professionele hulp, ook in het buitenland.
De dure reguliere verzekeringen heb je niet meer nodig.

Waarom je geen creditcard met extra mogelijkheden wil?

Zoals gezegd zijn er ook creditcards met uitgebreide dekkingen beschikbaar. Maar met een creditcard leen je geld en is het ingewikkeld om je geldzaken goed te kunnen overzien. Gelukkig is er nu ook een debitcard bij Mijndebitcard.nl beschikbaar met uitgebreide dekkingsmogelijkheden.
Ook met de debitcard van N26 leen je geen geld, maar wordt het geld direct van een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening geïncasseerd. Zogezegd is deze debitcard net zoals die van Viabuy en Money2Go vooraf oplaadbaar. Je kan dus niet meer geld uitgeven dan je hebt.

Viabuy debitcard

De Viabuy debitcard is wat goedkoper dan die van N26. De mogelijkheid om de kaart aan te schaffen met inbegrip van een reis- en ongevallenverzekering is niet beschikbaar. Maar misschien heb je dat helemaal niet nodig, omdat je het al goed hebt geregeld bij de ANWB bijvoorbeeld. Dan is de goedkopere Viabuy debitcard een uitstekende keus.

Money2Go debitcard

Misschien ga je niet zo vaak op vakantie of koop je een enkele keer maar via internet. Er hoeft dus niet zo vaak geld op je kaart te worden gezet. Je bent tevreden als je via Ideal kan opwaarderen vanaf je eigen reguliere bankrekening. In dat geval is de goedkopere Money2Go kaart perfect voor jou.
Voor meer infomatie en prijzen klik Hier>>>

Comment Section

0 reacties op “Debitcards met uitgebreide reis- en ongevallen dekking

Plaats een reactie


*