arrow_drop_up arrow_drop_down

De Monese debitcard is gemaakt voor de kleine portemonnee

Of je starter bent, of (nog) niet zoveel geld te besteden hebt (of wil besteden), de Monese Plus debitcard is volmaakt voor personen die beschikken over een kleine portemonnee. De Monese debitcard kost slechts €4,95 per maand en is direct via De Google Play App of de Appstore van Apple heel makkelijk te activeren.
Eerst installeer je de gratis App en hebt een starters debitcard ter beschikking met beperkte mogelijkheden. Via de geïnstalleerde App kan je upgraden naar de bijzondere Monese Classic card met meer mogelijkheden.

De debitcard waarmee je heel simpel contactloos af kan rekenen

De Monese debitcard is een ideale debitcard als je graag met je mobiel ter plekke af wil rekenen. Ook als je onderweg met je mobiel in een webshop wat wil bestellen, dan gaat dat heel makkelijk via de App.

Zijn er beperkingen?

Aangezien de Monese debitcard een van de goedkoopste debitcards is, zijn er uiteraard beperkingen met betrekking tot het opwaarderen en besteden van je geld. Zo kan je slechts €300 per dag opwaarderen via elke IBAN bankrekening of Maximaal €500 via een kasstorting. Dit laatste is in Nederland bij elk Grenswisselkantoor en bij elk Western Union agentschap mogelijk.
In andere Europese landen is het veelal ook mogelijk om het contant opwaarderen via een bankkantoor te doen. Zeker in landen als België en Duitsland is dat zeer gebruikelijk.

De debitcard voor mensen met een beperkt budget

Zoals gezegd is de Monese debitcard een geschikte kaart voor als je niet zo veel geld te besteden hebt. Een leuke kaart om mee te starten. En erg interessant aan de debitcard is dat je bijzonder bewust met je geld omgaat. Dit komt omdat je eerst je eigen geld op de kaart moet zetten, voordat je er een betaling mee kan doen.
Heel handig daarbij is dat je de Monese debitcard aan elke app kan koppelen. Dat betekent als je mobiel wil winkelen, je niet eens de kaart fysiek bij je hoeft te hebben.

Cashback

Bij het aanvragen van de Monese debitcard tik je het woord VOORDEEL in en nadat je de eerste transactie met de debitcard hebt gedaan, ontvang je €15,- retour.

Klik hier om de kaart aan te vragen >>>

Reactie plaatsen