De lekkerste koffie betaal je met de debitcard
in koffie

De lekkerste koffie betaal je met de debitcard

Of koffie nou gezond is of niet, we drinken er niet minder van. Wij Nederlanders kunnen maar moeilijk zonder ons bakkie troost en als we op vakantie zijn, dan gaan we maar wat graag naar een koffiebar om de koffie die we nog nooit hebben gedronken, eens uit te proberen en wat zijn we blij dat we die heerlijke koffie met onze debitcard af kunnen rekenen.

Inmiddels alweer meer dan 5000 mensen geholpen met een debitcard

Omdat de debitcard een betaalmiddel is met bijzonder veel mogelijkheden, stijgt het aantal mensen die ik help met hoe ze de debitcard het beste kunnen gebruiken, met de dag. Dit geeft aan dat de debitcard-verkopen enorm toenemen en de creditcard verkopen afnemen. Mede gezien de ervaringen uit het verleden dat veel mensen door een creditcard te gebruiken enorm in de schulden terecht zijn gekomen, kloppen steeds meer mensen bij mij aan voor een debitcard.
Uiteraard hangt er aan elke debitcard een ander prijskaartje en verschillen de mogelijkheden enorm. Je doet er goed aan om in de blogs vragen hierover te stellen als je iets niet zeker weet.
Ik moet wel zeggen dat steeds meer mensen kiezen voor de Viabuy debitcard daar deze kaart beschikt over verreweg de meeste mogelijkheden.

Kan je alleen maar je koffie met de debitcard afrekenen?

Nee, je kan alles wat je onderweg tegenkomt met je debitcard betalen. Maar ook kan je benzine tanken of afrekenen op tolwegen. Zodat je heel snel je reis kan vervolgen.
Zo kan je ook van tevoren je vakantie op internet boeken. Zoals het reserveren van je vliegticket en je huurauto.
uiteraard kan je ook afrekenen bij grote webwinkels zoals Bol.com of Amazon.

Betaalmethode Mastercard

Net zoals een creditcard, die je snel in de problemen kan gaan brengen, kan je met de debitcard afrekenen via de betaalmethode Mastercard creditcard waar elke webwinkel over beschikt.
Voor meer informatie klik je hier>>>

Reactie plaatsen