De Businesscard

In een tijd waarin het voor veel ondernemingen hard werken is, om een goede winst te behalen, zal er door het management goed nagedacht worden over de beheersing van de kosten. Overzicht van uitgaven is uiteraard erg belangrijk. De Businesscard biedt uitkomst

Inzicht hebben in uitgaves

Zou jij als manager niet graag willen weten, waaraan je werknemers hun geld precies uitgeven als zij bijvoorbeeld op zakenreis gaan? Zou je dat van tevoren willen plannen? Het is erg prettig als je niet bang hoeft te zijn voor onkosten, die onnodig zijn.

Creditcard

Waarschijnlijk heb je voor bepaalde zaken een creditcard voor je werknemers. Het vervelende van een creditcard is, dat je pas achteraf ziet wat er is afgeschreven van de rekening. Als er dan achteraf wel erg veel afgeschreven wordt, is het te laat om er nog wat aan te doen. Handiger is het, als je dit van tevoren kan voorkomen.

De oplossing is de Businesscard

Een oplossing voor dit probleem is een Business Debitcard. Met deze cards, speciaal voor bedrijven, heb je het zelf onder controle. Er moet eerst geld op de kaart worden gestort, en alleen het gestorte geld kan worden uitgegeven. Zo plan je je uitgaven zeer nauwkeurig, en voorkom je slordig gebruik van jouw geld.

Enkele mogelijkheden

Hier volgen wat voorbeelden, waarvoor je een Businesscard kan gebruiken:
De kaart kan gebruikt worden voor zakenlunches, waarbij je dus een limiet kan stellen aan het te besteden bedrag. Als er niet meer op de kaart staat, kan het immers niet uitgegeven worden.
Is er een bepaald bedrag beschikbaar voor brandstof? Zet dat bedrag op de kaart. Als werknemers toch meer kilometers willen rijden, moeten ze dat met hun eigen geld betalen. Dat lijkt me wel zo eerlijk, zo voorkom je misbruik van het benzinegeld.
Ook voor aankopen op internet is de Debitcard zeer geschikt. Ook hierbij geldt weer het voordeel, dat jij bepaalt wat het budget is (meer zet je niet op de kaart). Als blijkt dat er meer geld nodig is, kan je altijd snel en makkelijk meer geld op de kaart storten. Het voordeel is wel, dat je daarvan meteen op de hoogte bent, en niet achteraf.
De Businesscard kun je ook gebruiken om het salaris van je werknemers te storten.
Maak je gebruik van catering? Ook daarvoor kun je een Businesscard gebruiken.
Heb jij een idee waarvoor je de Debitcard nog meer kan gebruiken? Laat dan hieronder een reactie achter.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie verwijs ik naar: