Viabuy
Jos van Tongeren
Viabuy
04/27/2016
1 min
0

Contante opwaardeermogelijkheden met de Viabuy debitcard

04/27/2016
1 min
0

Steeds meer mensen willen hun debitcard met contant geld opwaarderen. Gelukkig is dat mogelijk met de Viabuy debitcard: een vooraf oplaadbare creditcard waarbij je geen geld leent.
Dit betekent dus dat je altijd in aanmerking komt voor een debitcard en geen negatieve BKR notering ontvangt.

Met welk digitaal- en fysiek betaalmiddel overzie jij je geldzaken?

De debitcard is zoals gezegd een vooraf oplaadbare creditcard. Door dit betaalmiddel regelmatig te gebruiken overzie jij je geldzaken.
Dit komt ondat je van tevoren gedwongen wordt om na te denken voordat je geld uit gaat geven. Je moet namelijk via een contante geldstorting, welke plaatsvindt bij het Grenswisselkantoor of bij Western Union geld op je debitcard storten of je boekt geld over via een van je bankrekeningen.
Ook is het bij de Viabuy debitcard mogelijk dat anderen geld op je kaart storten. Dit kan iedereen zijn aan wie jij je persoonlijke IBAN bankrekeningnummer hebt gegeven
(dit nummer heb je van Viabuy ontvangen).

Heeft een debitcard beperkingen?

De Viabuy debitcard is de enige debitcard zonder beperkingen. Qua uitgeven en opwaarderen is er geen enkele beperking. Ook wat betreft waar je de kaart voor kan gebruiken is er geen enkele beperking. Anders gezegd: de mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kan er namelijk overal mee terecht.

Is de Maestro bankpas niet handiger?

Nee, want met de Maestro bankpas heb je beperkingen, zoals dat je geen contant geld op de kaart kan storten en dat je bijna ongemerkt kan pinnen, waardoor je banksaldo hard achteruit kan gaan. Met het vervelende gevolg dat je aan het eind van de maand te weinig geld over zou kunnen houden, waardoor je de rekeningen, zoals je huur en je energie niet op tijd kan voldoen.

Waarom jij geen creditcard wil

Je wil geen creditcard omdat je bij een creditcard geld leent. bij elke uitgave die je met je creditcard doet wordt je schuld groter. En bovendien overzie je bij een creditcard vaak je uitgaves niet. Dit komt omdat je als je bijvoorbeeld op vakantie bent, dat je dan niet al je uitgaves noteert. Je vergeet er altijd wel een.
Met een creditcard ga je dus te makkelijk met je geld om. Dit komt omdat je zonder na te denken met je creditcard kan pinnen of op internet aankopen kan doen. Dit zijn vaak impulsaankopen, die kunnen je financieel behoorlijk klem zetten.

Kan ik de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is?

Ja, je kan de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is. Je geniet met een debitcard van de voordelen van een creditcard, en niet van de nadelen.
Bovendien heeft de Viabuy debitcard veel meer mogelijkheden dan een creditcard. Denk maar eens aan het contant opwaarderen van je contante geld.

Meer informatie>>>

Reacties
Categorieën