Debitcards vergelijken
Meer info

Je komt altijd in aanmerking voor een debitcard

Page content

Cashback op je Amex Chargecard

AMEX

Amex, dit is de afkorting voor American Express en deze onderneming die ook in Nederland is gevestigd, heeft diverse Chargecards met enorme Cashback mogelijkheden in haar assortiment. Dit zijn qua BKR registratie betaalkaarten welke tussen een debitcard en een creditcard inzitten.
Om goed te begrijpen hoe een chargecard werkt, zal ik de verschillen tussen een debit- een credit- en een chargecard eerst aan je uitleggen.

Een debitcard

Een debitcard staat bekend als een vooraf (prepaid) oplaadbare creditcard. Bij deze kaart stort je eerst geld op de kaart, voordat je er een uitgave mee kan doen. Het moge duidelijk zijn dat je bij een debticard geen geld leent. En dat dit betaalmiddel bijzonder geschikt is voor als je niet zo goed met geld om kan gaan.

Een creditcard

Een creditcard is het tegenovergestelde van een debitcard qua opwaarderen. Je betaalt achteraf de rekening. Ook heb je de mogelijkheid om een deel van de rekening (veel)later te betalen. Je begrijpt dat je zo snel achter kan gaan lopen met je betalingen. Dit is een groot nadeel, hetgeen je met een Chargecard van Amex niet hebt.

De AMEX chargecards werken heel simpel

Met de AMEX chargecard en met de AMEX Flying Blue chargecard kan je hetzelfde als met een debit- en een creditcard. Zo kan je met de Amex card wereldwijd afrekenen. Zowel op internet als daar buiten. Hierbij kan je denken aan het doen van aankopen in webshops (ook in een ander werelddeel), ook kan je er je Netflix abonnement mee afsluiten.
Maar ook kan je in Europa, en in elk ander werelddeel (Amerika, Azië en Australië) al je aankopen doen, zoals benzine tanken en het afrekenen in hotel en restaurant. Om maar enkele voorbeelden te noemen.

Contactloos betalen

Ook kan je met de AMEX – en de Flying Blue cards die hier worden aangeboden contactloos betalen.
Contactloos betalen is een bijzonder efficiënte manier van afrekenen. Je hoeft nooit meer bij de kassa in een fysieke winkel te wachten.

Cashback op je vliegreizen

Als je jouw vliegreizen boekt bij KLM AIR France of bij een van hun Skyteam partners dan kan je rekenenen op een zeer hoge Cashback-korting in de vorm van flying blue award miles met de Flying Blue – American Express Silver card.
Bovendien ontvang je naast je welkomstbonus van 5.000 punten voor elke uitgave die je doet Flying Blue award miles. Deze tegoedbonnen kan je in mindering brengen als je bijvoorbeeld afrekent in een hotel.

De Flying Blue – American Express Silver card is het eerste jaar 100% gratis. Het jaar daarop betaal je slechts €75,-. Een investering die je terug kan verdienen met de airmiles.
Om de kaart te bestellen klik je op onderstaande banner, je wordt rechtstreeks naar de bestelpagina geleid.

amexsilvercard

Cashback via het AMEX reward programma

Met The Green card van American Express kan je hoge Casback krijgen via het membership rewardprogramma. Naast de 5.000 punten die je als welkomstbonus ontvangt verzamel je punten bij elke aankoop die je met de AMEX Green card doet.

De AMEX Green card is het eerste jaar 100% gratis. Het jaar daarop betaal je slechts €65,-. Een investering die met het AMEX rewardprogramma royaal terug kan verdienen.
Om de kaart te bestellen klik je op onderstaande banner, je wordt rechtstreeks naar de bestelpagina geleid.

amexgreencard

.

Comment Section

0 reacties op “Cashback op je Amex Chargecard

Plaats een reactie


*