arrow_drop_up arrow_drop_down
Autoverhuurbedrijven houden borg in

Autoverhuurbedrijven houden borg in

Wat veel mensen die een auto huren tijdens hun vakantie niet weten is: dat autoverhuurbedrijven borg inhouden voordat de huurauto wordt meegegeven. De hoogte van die borg kan verschillen per autoverhuurbedrijf. Uiteraard wordt de borg later weer teruggestort. In de regel gebeurt dit binnen een week nadat de auto is ingeleverd.

Auto huren met je debitcard

Omdat veel mensen geen creditcard willen of er niet voor in aanmerking komen is het huren van een auto met een debitcard een prima oplossing. Je kan de debitcard namelijk gebruiken alsof het een creditcard is.

Vele toepassingen

Je kan met de debitcard werkelijk overal afrekenen. De debitcard is een veelzijdig betaalmiddel welke je in kan zetten voor het huren van een auto, voor het betalen op tolwegen, maar ook als je op internet af wil rekenen of een vakantie online wil boeken.
Bovendien kan je de debitcard ook gebruiken als je bij een hotel of restaurant de rekening wil voldoen.

Liever geen creditcard

Steeds meer mensen willen liever geen creditcard omdat is gebleken dat je met een creditcard heel snel het overzicht in je geldzaken kwijtraakt. Omdat je met een creditcard, zonder dat je er erg in hebt, heel veel geld uit kan geven, raad ik een creditcard af.
Een creditcard is namelijk een lening en elke keer dat je met je creditcard afrekent wordt je schuld groter en je kan nooit zeker weten of je geld genoeg over hebt om te zijner tijd de rekening van de creditcardmaatschappij te voldoen. Vergeet niet dat je maandelijkse uitgaves ook gewoon doorgaan.

Onvoorziene omstandigheden

In ieder zijn leven, dus ook in jouw leven zitten onvoorziene of verborgen omstandigeheden. Je kan nooit weten wanneer je ergens geld voor nodig hebt. Je kan je baan verliezen, in een echtscheiding terecht komen, je auto kan stuk gaan of opeens duiken er extra kosten voor je kinderen op. Reden genoeg om voor een betaalmiddel te gaan waarbij je je geldzaken 100% overziet. Dat is mogelijk met de debitcard.

De debitcard voor een onbezorgd leven

De debitcard kan je helpen om met minder zorgen door het leven te gaan. Met een debitcard heb je namelijk 100% overzicht in je geldzaken. Je kan met deze moderne betaalkaart namelijk alleen maar uitgeven wat je bezit. Je moet eerst geld op de kaart storten voordat je er een uitgave mee kan doen.
Bovendien heb je dankzij je persoonlijke online zeer goed beveiligde account altijd en overal inzicht in je geldzaken. Via de handige App van Viabuy kan je altijd even online kijken naar je saldo en al je financiƫle transacties.
Reden genoeg om de debitcard aan te vragen>>>

N26 debitcards zijn ook bijzonder geschikt

Ook met de N26 debitcards huur je overal ter wereld, dus ook op luchthavens, een auto.
Voor meer informatie over debitcardmogelijkheden klik je hier>>>

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen